Tercihlerini Biruni İle Hazırla

Tercihlerini Biruni İle Hazırla

Yıl boyunca milyonlarca öğrenciyi kampüste ağırlayan, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye’nin dört bir yanına giderek bilgilendirme seminerleri düzenleyen Biruni Üniversitesi, Tercih sürecinde de sizlerin her an yanınızda olmaya devam ediyor. Geleceğinizi belirleyecek tercihlerle ilgili en doğru kararı vermek isteyen tüm adayları Üniversitemize bekliyoruz.

 

Milyonlarca Üniversite adayı, yoğun çalışma temposunun ardından hayalinde bölüm ve üniversiteye yerleşebilmek için YKS’de ter döktü. Şimdi sıra tercihlerde. Biruni Ailesi olarak, yıl boyunca yanınızda olduğumuz gibi bu zorlu tercih sürecinde de sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

 

Sorun yanıtlayalım!

Tanıtım ve Tercih Günleri boyunca alanında yetkin, güçlü akademik kadromuz kampüste siz değerli öğrencilerimizi bekliyor olacak. Üniversitemizi ziyaret ederek, akademisyenlerimizden bölümler hakkında bilgi alabilir, merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

 

Uzmanlardan Danışmanlık Hizmeti

Kampüsümüzde ayrıca rehber öğretmenlerimizden de danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Rehber öğretmenlerimiz tüm gün boyunca kampüsümüzde sizleri bekleyecek ve bu zorlu tercih sürecinde sizlere kişilik özelliklerinize en uygun meslek ve üniversite seçimiyle ilgili en güncel bilgileri sizlerle paylaşacak.

 

Öğretim Üyelerimizle Telefonda Görüşme Olanağı

Kampüsümüze gelemeyen siz değerli adaylarımızı da unutmadık. Biruni Üniversitesini arayarak istediğiniz bölüm hakkında bilgi alabilir ve öğretim üyelerimizle birebir görüşebilirsiniz. Çağrı Merkezimizdeki görevli tüm danışmanlarımızdan da Üniversitemiz hakkında bilgi alabilirsiniz. 444 8 276 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca sayfamızda bulunan “Aday Öğrenci Formu"nu doldurarak da Üniversitemize ulaşabilirsiniz.

 

Aday öğrenciler ve ailelerini hafta sonları dahil olmak üzere 08:30-18:00 saatleri arasında Biruni Üniversitesine bekliyoruz.