İletişim için hemen ara : 444 8 276 (BRN)

ya da sana özel WhatsApp hatlarımızdan destek al : 0(505) 182 90 23 - 0(535) 107 89 00 - 0(535) 570 44 02

Ek Kontenjan Tercih İndirim İmkânları

Diş Hekimliği Fakültesi/Eczacılık Fakültesi/Tıp Fakültesi:
  •  İlk tercihten yerleşen öğrencilerin eğitim-öğretim ücretlerine, normal öğrenim süresince her yıl %10 oranında ek indirim imkânı sağlanır.
  • Bu bölümlerin ve3. tercih indirimleri yoktur ancak ilk 3 tercihin 3’ü de aynı fakülte ise öğrenci 2.veya 3. tercihle yerleşmesi halinde de %10 oranında indirim uygulanacaktır.
  Eğitim Fakültesi/Mühendislik Fakültesi/Sağlık Bilimleri Fakültesi

Tercih indirimleri aşağıdaki gibidir;
1.tercihle yerleşenlere %40
2.tercihle yerleşenlere %30
3.tercihle yerleşenlere %20 indirim uygulanacaktır.

Yukarıdaki tercih indirimlerinin dışında;
  • İlk 5 tercihin 5’i de Biruni Üniversitesi olması ve ilk 5 tercihten birine yerleşmesi halinde %40 tercih indirimi uygulanır. Öğrenci tek bir tercih indiriminden yararlandırılır.
  • İlk tercihlerini Devlet Üniversitesi yapan ve Devlet Üniversitelerinden sonraki ilk tercihini Biruni Üniversitesi yaparak herhangi bir tercihine yerleşen(araya başka vakıf üniversitesi olmaksızın) öğrencilere de %10 oranında ek indirim imkanı sağlanır.
  Aşağıdaki bölümleri tercih eden öğrencilere tercih indirimlerine ek olarak %10 indirim uygulanır:
  • Çocuk Gelişimi
  • Sağlık Yönetimi
  • Sosyal Hizmet

1.tercihle yerleşenlere %30
2.tercihle yerleşenlere %20
3.tercihle yerleşenlere %10 indirim uygulanacaktır.

Yukarıdaki tercih indirimlerinin dışında;
  • İlk 5 tercihin 5’i de Biruni Üniversitesi olması ve ilk 5 tercihten birine yerleşmesi halinde %30 tercih indirimi uygulanır.
  Öğrenci tek bir tercih indiriminden yararlandırılır.