Değerleriniz Değerlerimizdir

Değerleriniz Değerlerimizdir

Öğrenci Odaklı Yaklaşımımızla Değerleriniz Değerlerimizdir

 

Biruni Üniversitesi, toplumsal sorumluluğundan hiçbir zaman ödün vermeden kalite kültürü ve etik yaklaşımıyla yaşam boyu öğrenme prensibi ve her zaman etik yaklaşımla farklılıklara saygı duyan bir Üniversitedir.

 

Üniversitemiz, 70’dan fazla ülkeden 1200 uluslararası olmak üzere 10.000’den fazla öğrencisi, uluslararası ve çok kültürlü kampüsü ile Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesidir. Her zaman öğrencilerin yanında olan Biruni Üniversitesi, toplumsal sorumluluğundan hiçbir zaman ödün vermeden kalite kültürü ve etik yaklaşımıyla yaşam boyu öğrenme prensibi ve her zaman etik yaklaşımla farklılıklara saygı duyan bir Üniversitedir.

 

Senin Üniversiten!

Öğrencilerin tercihlerine ve isteklerine her zaman saygı duyarak yeniliklerin öncüsü olan Biruni Üniversitesi, çağın gerekliliklerini takip ederek, öğrencilerine uluslararası bakış açısı kazandırıyor.

 

Öğrenci Odaklı Yaklaşım

Öğrenci odaklı yaklaşımıyla fark oluşturan Biruni Üniversitesinde tüm fakülte ve bölümlerde öğrenciler, mezun olmadan mesleğinde önemli ilerleme kaydederek uluslararası projelere imza atabiliyor.